luni, 17 octombrie 2011

Timişoara / Timişorean acuzat de delapidare la Oradea

Trei angajaţi ai unei firme sunt suspectaţi că au prejudiciat angajatorul cu peste 10.000 lei, prin delapidare şi neglijenţă în serviciu.
Vineri, 14 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au finalizat cercetările faţă de H.C.A., de 30 de ani, din Municipiul Timişoara, Judeţul Timiş, Ţ.R.V., de 28 de ani, din Municipiul Oradea şi L.F., de 42 de ani, din Tinca, Judeţul Bihor, aceştia fiind suspectaţi de delapidare şi neglijenţă în serviciu.
Timişoreanul este bănuit că, în perioada octombrie 2009 - februarie 2010, în calitate de coordonator al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Oradea, la diferite intervale de timp, şi-a însuşit diverse sume de bani pe care le-a încasat de la clienţii societăţii, fără a elibera chitanţe în schimb, provocând un prejudiciu total de 10.167 lei.
Totodată, cei doi bihoreni implicaţi sunt suspectaţi că, în aceeaşi perioadă, în calitate de gestionari ai respectivei firme, la diferite intervale de timp, au eliberat marfă din gestiune fără a întocmi documentele justificative, îndeplinindu-şi astfel necorespunzător atribuţiile de serviciu, fapt ce a condus la cauzarea prejudiciului de 10.167 lei.
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetările în cauză şi au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunerea de trimitere în judecată a celor trei suspecţi.