sâmbătă, 22 octombrie 2011

Timisoara / Festivalul studentesc Studentiada 2011

In perioada 24-30 octombrie 2011, Asociatia Studentilor in Stiinte Exacte din Universitatea Timisoara impreuna cu Uniunea Nationala a Studentilor din Romania organizeaza festivalul national studentesc " Studentiada 2011".
Studenţiada este festivalul studenţilor din România. Prima ediţie Studenţiada s-a desfăşurat în anul 2006 şi a fost festivalul studenţilor din Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Petroşani, şi a adunat aproximativ 10 000 de tineri.
În acest an festivalul este la a V-a ediţie şi se va desfăşura pe parcursul a 7 zile în mai multe centre universitare, printre care se numără:Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Craiova, Ploieşti, Oradea, Bacău, Reşiţa, Petroşani, Tg.Jiu, Galaţi, Braşov, Constanţa , festivalul constituindu-se într-o manifestare unitară la nivel naţional.
Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Exacte din Universitatea Timişoara (A.S.S.E.U.T.), este o asociaţie nonguvernamentală, având ca scop declarat promovarea şi apărarea intereselor studenţilor de la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, cât şi implicarea lor în diverse activităţi de voluntariat şi educaţionale care ar contribui la dezvoltarea lor socio-profesională şi ar influenţa pozitiv evoluţia comunităţii din care fac parte.
Evenimentul se va desfasura incepand de luni, 24 octombrie, ora 9.30, pana duminica, 30 octombrie, ora 21, in diferite locatii din Timisoara. Programul prevede seri de concerte live, pe scena festivalului va urca formatia timisoreana „Rockabil” si un teatru la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, spectacolul fiind sustinut de teatru studentesc "Thespi" si va avea loc vineri, la ora 19, la C.C.S. Timisoara.

Click aici pentru detaliile din Programul festivalului Studentiada 2011