sâmbătă, 22 octombrie 2011

Timisoara / Marsul Umanitar - Rotary 500 Km Challenge

Iulius Mall gazduieste duminica, 23 octombrie 2011, o intalnire sportivul Istvan Balint (membru al Clubului Rotary Oroshaza) care a initiat "Marsul Umanitar - Rotary 500 Km Challenge", cu plecare din Szeged (Ungaria), prin Arad-Timisoara si apoi Bucuresti-Pitesti-Brasov-Miercurea Ciuc.
La eveniment, care va incepe la ora 18, in fata magazinului SEROUSSI, va participa si alpinistul Cornel "Coco" Galescu, care in 1992, a realizat o premiera mondiala in Muntii Kackar din Turcia, cucerind varful al carui nume va ramane "Turnul Romanilor".
"Marsul Umanitar - Rotary 500 Km Challenge" este organizat cu scopul strangerii de fonduri destinate ajutorarii familiei rugbistului Alex Gradinaru, care anul trecut si-a pierdut viata intr-un accident. Cluburile Rotary din Ungaria si Romania (Rotary Club Oroshaza impreuna cu Rotary Club Opera Timisoara) si-au oferit sprijinul pentru derularea cu succes a marsului, care a avut drept punct de pornire orasul Szeged, in data de 20 octombrie. Traseul total ce va fi parcurs pe jos de temerarul rugbyst va fi de 500 de km, acoperind teritorii din Ungaria si Romania.