joi, 20 octombrie 2011

Banat / Au furat darul de nunta, in loc de mireasa. Cu pistolul.

Poliţiştii au identificat suspecţii tentativei de tâlhărie comisă la o nuntă petrecută în judeţul Caraş-Severin, unde mai multe persoane au sustras darul de nuntă, folosind o armă de foc. În urma cercetărilor şi percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, trei tineri au fost reţinuţi.
În fapt, la data de 11.09.2011, suspecţii au încercat să sustragă darul de nuntă, folosind o armă de foc, producând mirelui, A. Dorian, o plagă împuşcată la gamba dreaptă.
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, de la Serviciul de Intervenţii Rapide - I.P.J. Caraş-Severin şi de la Investigaţii Criminale Lugoj au desfăşurat, la data de 19.10.2011, trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la domiciliul suspecţilor S. Vasile, de 36 ani, C. Iustinian de 25 ani, C. Sergiu, de 31 ani, toţi din Lugoj.
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri: un pistol, de calibru 7,65, 15 cartuşe de calibru 7,65, două bastoane telescopice, o pereche de mănuşi din material textil şi o cagulă confecţionată.
Cei trei suspecţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Caransebeş, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentaţi Judecătoriei Caransebeş cu propunere de arestare preventivă.