duminică, 16 octombrie 2011

Timişoara / Parteneriat comercial şi de afaceri

KAS invită luni, 17 octombrie, cu începere de la ora 19, in Timisoara, la Centrul Regional de Afaceri (CCIAT, langa Olimpia), B-dul. Eroilor de la Tisa nr.22, Sala Dunarea etaj I, la prezentarea primei reţele comerciale private din Romania, în cadrul căreia poţi deveni asociat.
Vei afla detalii despre primul parteneriat comercial şi de afaceri realizat prin asocierea naţională dintre comercianţi şi consumatori, avantajele de a fi partener cu firmele din grup, mecanismul prin care membrii reţelei cumpără în permanenţă la preţuri reduse produsele/serviciile firmelor din grup, mecanismul de asociere şi sursele generatoare de venituri pentru partenerii asociaţi cu firmele din grup, detalii despre Franciza KAS şi platforma comercială a reţelei.
RND|KAS este prima reţea comercială privată din România, dezvoltată în domeniul CONSUMULUI GENERAL DE PRODUSE ŞI SERVICII, prin asocierea naţională dintre comercianţi şi consumatori.
Reţeaua a fost fondată cu scopul de a elimina neajunsurile actualului sistem economic (lipsa banilor la consumatori; lipsa de capital şi clientelă, la firme). RND este un sistem comercial care asigură accesul consumatorilor la produsele şi serviciile firmelor din grup mereu la preţuri reduse, accesul membrilor reţelei la venituri lunare din încasările RND şi din afacerile firmelor din grup, accesul companiilor la piaţa comună de desfacere şi consum a reţelei, pentru asigurarea creşterilor de rulaje şi profit.