vineri, 21 octombrie 2011

Femeia Zilei / Halle Berry, accident mortal ... in lipsa

Halle Berry a provocat, chiar şi fără a fi prezenta la fata locului, un grav accident de feribot care a cauzat moartea unei persoane.
Accidentul s-a produs între St Hélier de pe insula Jersey şi Saint Malo, în Franţa, informează Daily Mail.
Un feribot britanic a lovit violent un vas de pescuit francez la 28 martie anul acesta.
În urma impactului, capitanul vasului, francezul Philippe Claude Lesaulnier, de 42 ani, a fost ucis. ceilalti doi membri ai echipajului au supravietuit naufragiului.
Conform primelor elemente ale anchetei. la originea dramaticului accident maritim au fost ţinutele sexy ale actritei de Oscar, americanca Halle Berry.
Membrii echipajului feribotului erau prea ocupaţi să detalieze lenjeria foarte voluptoasă pe care actrita o purta pentru rolul din filmul Catwoman, decât să vadă prezenţa unui alt vas pe radar.
Ceaţa groasă din acea zi a făcut imposibil pentru căpitanul navei să vadă vasul cu ochii lui.
Cutia neagră a feribotului, în fapt, a arătat că membrii echipajului au fost absorbiţi de o ciudată conversaţie chiar înainte de impactul fatal, care a fost publicată de Daily Mail.
"Noaptea trecută m-am uitat la televizor, la Catwoman", a glumit căpitanul."Sunt atât de prost că după aceea nici n-am mai putut dormi".
Un alt membru al echipajului l-a întrebat: "Catwoman?". La care căpitanul i-a răspuns:" Sărea peste tot ca o pisică. E foarte frumoasă. Şi avea numai chestii sexy".
În acest timp, radarul feribotului indica prezenţa un vas de pescuit, dar nici un membru al echipajului, prea concentrat pe combinaţia de latex a starului, nu l-a reperat.
N-au înţeles că au o problemă decât atunci când s-a declanşat alarma.
Abia în acel moment, conversaţia s-a schimbat în turnul de control.
Căpitanul a lansat un apel către cei 194 de pasageri de pe feribot:
"Atenţie, vă rog. Acesta este un anunţ al căpitanului dumneavoastră. Am lovit un corp străin în apă, probabil, o mică bucată de lemn sau un colac, vom investiga. Noi vă vom tine la curent".
Lemnul a fost, de fapt, barca de pescuit a lui Claude Philippe Lesaulnier.
O anchetă a fost deschisă de către poliţia franceză maritimă.
Potrivit raportului, accidentul a fost cauzat de o încălcare a regulilor de către căpitanul britanic.
"Vorbind in mod constant despre ceva care nu avea legătură cu navigarea, nu a fost concentrat pe conducerea unui vehicul la viteză mare", spun concluziile raportului. "Acest comportament şi vizibilitatea au contribuit la accident".
Căpitanul şi ofiţerii au fost demişi în urma accidentului fatal.