vineri, 21 octombrie 2011

Timisoara / Probleme cu faptele antisociale la 10 scoli

In urma analizei efectuate impreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş în vederea prevenirii fenomenului violenţei in unităţile de invăţământ, incepând cu data de 24.10.2011 Direcţia Poliţiei Locale Timişoara va supraveghea 10 unităţi de invăţământ, pe care Inspectoratul Şcolar le-a stabilit ca având probleme de siguranţă a elevilor, în intervalul de intrare si ieşire de la orele de curs.
Unităţile de învăţământ vizate sunt Şcoala cu clasele I - VIII nr.1, Şcoala cu clasele I - VIII nr.15, Grup Şcolar Agricol Iulian Dracea, Grup Şcolar Industrial de Transporturi Auto, Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, Colegiul Tehnic Regele Ferdinand I, Colegiul Tehnic Azur, Liceul cu program sportiv Banatul, Liceul Teoretic J.L. Calderon, Liceul Teoretic Nikolaus Lenau.
Măsura a fost luată ca urmare a evenimentelor înregistrate in zonele şcolilor nominalizate şi are drept scop prevenirea faptelor antisociale care ar putea afecta siguranţa elevilor, urmărindu-se astfel asigurarea unui climat de ordine si siguranţă.