sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Fotbal / Liga 4, Timis - Finalul turului

*Unirea Cerneteaz - CS Dumbrăviţa 1-0
*Banatul Nerău - CFR Timişoara 0-3
*Juventus Pişchia - Arsenal Bucovăţ 0-2

Accident cu doua victime pe DN58, la Soceni

Caras-Severin - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Caraş-Severin, traficul rutier este întrerupt pe DN58 Reşiţa - Caransebeş, în zona Soceni,

European Saxophone Ensemble la Timisoara

Timisoara - Filarmonica "Banatul" Timisoara va găzdui pe 30 noiembrie, de la ora 19, Ansamblul european de saxofon, care acoperă un spectru larg de stiluri:

IPJ Timis, in fata instantei pentru 2 prostituate

Baia Mare - Primăria municipiului Baia Mare urmează a deschide acţiune în instanţă împotriva Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timişoara din cauza a 2 prostituate.

Bulevardul visurilor cu Ana Cioclov

Timisoara - Luni, 28 noiembrie, de la ora 18, librăria Cărtureşti din Iulius Mall vă pregăteşte o plimbare pe „Bulevardul visurilor”, un volum al creatoarei Ana Cioclov,

Capitala Culturala Europeana cauta director executiv

Timisoara - Asociatia Timitoara – capitală culturală europeană anunţă concurs pentru ocuparea postului de director executiv al asociaţiei.

vineri, 25 noiembrie 2011

Gala Proiectelor pentru Tineret

Timişoara - Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş organizează în perioda 25-26 noiembrie Gala Proiectelor pentru Tineret, la Casa tineretului din Timişoara.

473 locuri de munca disponibile in Timis

Timisoara - Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 8.634 locuri de muncă, în perioada 25 noiembrie- 2 decembrie 2011.
LOCURI DE MUNCA, FIRME, ADRESE, TELEFOANE, POSTURI LIBERE, STUDII

Pistolul furat de la un politist a fost pescuit din Bega

Timisoara - În data de 24.11.2011, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale cu sprijinul ofiţerilor din cadrul D.G.I.P.I au reuşit depistarea şi reţinerea a patru persoane

Salonul serviciilor medicale private

Timisoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează la Centrul Comercial Iulius Mall, în perioada 2 – 4 decembrie 2011, SALONUL SERVICIILOR MEDICALE PRIVATE, aflat la prima ediţie.

A venit vremea Cizmulitei cu surprize

Timisoara - În cursul săptămânii viitoare, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează CIZMULIŢA CU SURPRIZE, ediţia a 2-a, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2011,

Campanie impotriva absenteismului in scoli

Timisoara - "Prezent la scoala! Prezent pe stadion!" este sloganul noii campanii lansate de Politehnica Timisoara, Inspectoratul Scolar Judetean Timis si Esport-Joma,

Actiuni la Camera de Comert

Timisoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş va organiza în cursul săptămânii viitoare mai multe acţiuni, după cum urmează:

Andrei, liber la Muzeul de Arta

Timisoara - Muzeul de Artă Timişoara oferă, cu ocazia Zilei Sfântului Andrei, intrare liberă în expoziţii tuturor vizitatorilor care poartă acest nume.

Sedinta ordinara la Consiliul Local

Timisoara - Consiliul Local al Municipiului Timişoara se va întruni în ŞEDINŢĂ ORDINARĂ, în data de 29.11.2011, de ora 15, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara din B-dul C.D. Loga nr. 1.
Ordinea de zi este următoarea:

Prostitutie pe trotuarele timisorene

Timisoara - În data de 24.11.2011, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Timişoara - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane şi cei de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara,

joi, 24 noiembrie 2011

Despre cum se pot salva vieti, dar nu se vrea

Timisoara - Asociatia Beneficiarilor de Transplant din partea de Vest implineste un an de la infiintare, ocazie cu care joi, 24 noiembrie, de la ora 11, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, prin intermediul preşedintelui Gheorghe Berinde,

Baza de date a siturilor arheologice din judetul Timis

Timisoara - Vineri, 25 noiembrie 2011, ora 10, Asociatia Arheo Vest Timisoara si Consiliul Judetean Timis va lansa cartea "ArheoGis - baza de date a siturilor arheologice inscrise in Lista Monumentelor Istorice a judetului Timis",

Urmarit general prins in Piata Libertatii

Timisoara - În dimineaţa zilei de 23.11.2011 în timp ce executau serviciul în zona Piaţa Unirii-Piaţa Libertăţii, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au observat în staţia R.A.T.T., din Piaţa Libertăţii,

Convocarea sedintei ordinare a Consiliului Judetean Caras-Severin

Resita - Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a dispus convocarea unei şedinţe ordinare pentru data de 29 noiembrie 2011, ora 12, cu următoarele puncte înscrise pe ordinea de zi:

Intalnire cu scriitorul francez MICHEL BENARD

Timisoara - Vineri, 25 noiembrie a.c., ora 12, în sala de cenaclu a Filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România şi a revistei Orizont (Piaţa Sf. Gheorghe nr. 3), va avea loc o întâlnire cu scriitorul francez MICHEL BENARD.

Canabis de Traian Vuia, de vanzare la Lugoj

Timisoara - În data de 23.11.2011, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţi Organizate Timişoara, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale sub coordonarea directă a procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Timişoara, au depistat în flagrant trei persoane

Perchezitii in 8 judete pentru contrabanda cu telefoane mobile contrafacute

Timisoara - 20 de persoane sunt suspectate că au importat şi comercializat telefoane mobile contrafăcute, provenite din China. 34 de percheziţii s-au desfăşurat în Timiş şi în alte şapte judeţe, la locuinţele şi sediile unor societăţi comerciale aparţinând suspecţilor.

Greva Foamei - Ziua 4. Maine, miting in Piata Victoriei

Timisoara - A patra zi de Greva Foamei, în Timişoara, dar şi în Bucureşti; acolo Teodor Mărieş - preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989 - a intrat sincron cu Timişoara în Greva Foamei,

miercuri, 23 noiembrie 2011

Agentul Tocaciu Francisc de la Moravita, prins de ANI cu 176.308 lei in plus la avere

Timisoara - Agenția Națională de Integritate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, existenţa unei diferenţe semnificative în sensul art. 18 din Legea nr. 176/2010, în cuantum de 176.308 Lei (aprox. 40.907 Euro),

Inca 7 persoane din judetul Timis au intrat in greva foamei

Timisoara - Eroii nu mor niciodată! Legea recunoştinţei 341 / 2004 n-are termen (drepturile nu se transmit peste generaţii ca de exemplu în Franţa – unde urmaşii conducătorilor Revoluţiei din 1789 şi în 2011 sunt recompensaţi – în România rezumându-se doar la cei în viaţă)

Colegiul tehnic Regele Ferdinand - regele chiulului in Timisoara

Timisoara - Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a efectuat la sfârşitul săptămânii trecute, mai exact vineri, la prânz, un control la câteva instituţii de învăţământ din Timişoara, pentru a verifica prezenţa elevilor la cursuri.

Pensii de nababi pentru functionarii europeni

De ce politicienii se lupta ca nebunii să intre în administratia UE: pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe lună pentru funcţionarii din UE a fost aprobata! În acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe lună!

Sedinta ordinara la CJ Timis

Timisoara - Preşedintele CJT Constantin Ostaficiuc a emis dispoziţia privind convocarea Consiliului Judeţean Timiş în şedinţa ordinară, care va avea loc în data de 29 noiembrie, de ora 10, în Sala Consiliului din Palatul Administrativ. Ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

Cea mai buna voce din Romania - soprana Mihaela Marcu

Timisoara - Timișorenii au în această seară șansă să audă, în rolul principal al operei Traviata, ”Cea mai bună voce din România”. Soprana Mihaela Marcu a fost distinsă cu acest premiu în cadrul Galei VIP ediția 2011.

Fara numar: trei algerieni, patru somalezi, trei pakistanezi, un tunisian

Timis - Ieri, poliţiştii de frontieră timişeni au depistat unsprezece persoane care încercau să intre ilegal din Serbia în România, cu intenţia să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen.

Plata pentru recensamant

Timisoara - Sumele cuvenite personalului care a participat la recensământul populației și al locuințelor, din luna octombrie 2011, au fost transferate de către Instituția Prefectului – județul Timiș în conturile unităților administrativ – teritoriale.

80.000 lei pentru Gala Sportului Timisorean 2011

Timisoara - “Gala Sportului Timişorean 2011” are ca obiectiv principal nominalizarile si premierea superlativelor performantelor sportive in plan international si national, obtinute de sportivii de la cluburile timişorene în anul sportiv 2011.

Concurs de eseuri pentru persoane cu dizabilitati

Timisoara - În data de 3 Decembrie, persoanele cu dizabilităţi din întreaga lume celebrează, sub egida Organizaţiei Naţiunilor Unite, Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilităţi.

marți, 22 noiembrie 2011

Sesiune de comunicari Banaterra

Timisoara - Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 10, la „Bierhaus“ din Timișoara, str. E. Ungureanu nr. 15, va avea loc cea de-a V-a Sesiune de comunicări Banaterra

Revolutia a intrat in greva foamei

Timisoara - Sâmbătă 19 noiembrie 2011, deputaţii PDL din Timiş au fost invitaţi la un dialog de către toate asociaţiile de revoluţionari locale; demnitarii au promis că la ora 11 se vor întâlni în Timişoara, liderii revoluţionarilor au fost, însă nici un deputat nu s-a prezentat.

Concurs de pledoarii la Curtea de Apel

Timisoara - ELSA Romania - filiala Timisoara a organizat la Curtea de Apel Timisoara concursul de procese simulate in materia de drept constitutional.

Datorii de peste 7 milioane de euro la Poli Timisoara

Timisoara - Printr-un comunicat al clubului de fotbal Poli Timişoara, se prezintă situatia financiara a FC Politehnica Timisoara, actualizata la 21 noiembrie 2011, după cum urmează:

Art Kammerorchester il aduce pe Vivaldi in Palatul Baroc

Timisoara - Cele mai frumoase anotimpuri se vor auzi în superba Sală Barocă a Muzeului de Artă din Timișoara, sâmbătă, 26 noiembrie 2011, de la ora 19, într-un filigranat medalion Vivaldi interpretat de Art Kammerorchester Timișoara.

Timisoreanul Marius Dugulescu, pe lista parlamentarilor pianisti

Timisoara - Nu mai puţin de patru (4) înregistrări video au arătat că membri ai Camerei Deputaţilor au votat proiecte de lege, în diferite şedinţe de plen, folosind atât cartelele proprii cât şi pe cele ale unor colegi au rămas fără niciun ecou

Program al Primariei in timpul sarbatorilor de iarna

Timisoara - În perioada sărbătorilor de iarnă Primăria Municipiului Timişoara îşi va modifica programul de lucru cu publicul, timp în care funcţionarii publici vor desfăşura activităţi curente specifice finalului de an

Seminar despre oportunitati de finantare pentru firme

Timisoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, prin Centrul Enterprise Europe Network, vine în întâmpinarea firmelor prin organizarea unui seminar- dezbatere privind modul de accesare a fondurilor europene.

Pompierii din Rosenheim au venit cu cadouri

Timisoara - Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Constantin Ostaficiuc a primit astăzi, în Sala Verde, o delegaţie formată din pompieri din judeţul german Rosenheim, cu care Timişul are un protocol de colaborare semnat în iulie 2002.

Pagube de milioane in Timis din furturile de la Enel si CFR

Timisoara - Astăzi, la Instituția Prefectului, a avut loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care a avut pe ordinea de zi sunt probleme legate de arderile necontrolate și de incendiare a vegetației uscate și a miriștilor,

Laboratorul Aquatim de verificari metrologice a fost recertificat

Timisoara - Laboratorul Aquatim de verificări metrologice ale contoarelor de apă rece a fost recertificat, conform standardului ISO 17025.

TELEMARATONUL SPERANTEI - EDITIA A XVIII–A

Timisoara - Ca în fiecare an, de aproape 2 decenii, la început de decembrie, are loc o acţiune caritabilă ştiută, de-acum, de mai toţi timişorenii: Telemaratonul Speranţei. Şi de această dată, timp de două zile, 9-10 decembrie, prin strădania organizatorilor,

Colegiul prefectural in sezonul sarbatorilor de iarna

Timisoara - Joi, 24 noiembrie 2011, de la ora 10, în Sala de Consiliu a Palatului Administrativ Timişoara, va avea loc ședinţa Colegiului prefectural al judeţului Timiş cu următoarea ordine de zi:

Cine mai opreşte invazia migrantilor?

Timisoara - A devenit o rutină zilnică: poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în ultimele 24 de ore, 9 persoane care intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat a României.