miercuri, 19 octombrie 2011

Timisoara / Curs de specializare in tehnica solara

Clusterul de Energii Sustenabile din Romania - ROSENC, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, vă invită să participați la cursul de specilizare în tehnica solară, joi, 27 octombrie 2011, cu începere de la ora 10, în sala CEDO a CCIAT, din Piața Victoriei, nr. 3.
Cursul susținut de unul dintre experții Academiei AS SOLAR se adresează în primul rând distribuitorilor, instalatorilor, proiectanților și arhitecților interesați de distribuirea și montarea sistemelor solare marca AS Solar Germania, precum și celor care doresc realizarea de partenereriate. Cursul își propune oferirea de informații de actualitate în domeniul energiilor regenerabile și în special în domeniul energiei solare, fiind primul curs de specializare în domeniul tehnicii solare.
Vă invităm să participați și să vă specializați într-un domeniu de activitate interesant și lucrativ, pentru creșterea nivelului dumneavoastră de calificare, pentru protejarea și conservarea mediului înconjurător pentru a păși împreună într-o nouă eră în domeniul tehnicii solare.