marți, 18 octombrie 2011

Reşiţa / Şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin

Instituţia Prefectului - Judeţul Caraş-Severin organizează joi, 20 octombrie, cu începere de la ora 11, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin, cu următoarea tematică:
1. Informare privind programul de investiţii în derulare în anul 2011. Propuneri de investiţii întocmite de Administraţia Bazinală de Apă Banat.
2. Prezentarea şi adoptarea „Planurilor operative de acţiune pe timpul iernii 2011 – 2012” pe reţelele de drumuri naţionale din judeţul Caraş-Severin, care sunt administrate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara prin Secţia „Drumuri Naţionale” Caransebeş şi Secţia „Drumuri Naţionale” Orşova.
3. Analiză privind evoluţia acţiunilor contravenţionale şi infracţionale asupra pădurilor din judeţul Caraş-Severin în anul 2010 şi anul 2011. Prezentarea şi adoptarea „Planului de măsuri privind organizarea acţiunilor de control desfăşurate în comun cu organele de poliţie şi Direcţia Silvică a Judeţului Caraş-Severin”, de către Inspecţia Silvică şi de Vânătoare Caraş-Severin.
4. Informare privind lucrările de întreţinere a liniilor de cale ferată pentru menţinerea în parametrii de calitate şi asigurarea siguranţei circulaţiei trenurilor.
5. Diverse.