vineri, 21 octombrie 2011

Nici hotii nu mai sunt ce-au fost: mascati dupa tigari

La data de 21 octombrie 2011, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au reuşit depistarea şi reţinerea unei persoane suspecte de comiterea tâlhăriei la un magazin alimentar situat la intersecţia străzilor Constantin Brâncoveanu cu Snagov din municipiul Timişoara.
În fapt, în data de 20.10.2011, în jurul orei 22, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că două persoane care purtau pe faţa cagule au pătruns într-un magazin situat la intersecţia străzilor Constantin Brâncoveanu cu Snagov şi sub ameninţări cu un corp contondent asupra gestionarei au sustras o sumă de bani şi 10 cartuşe de ţigări.
În mai puţin de 24 de ore, poliţiştii de investigaţii criminale au dat dovadă de celeritate şi au reuşit depistarea lui H. S. Aurelian, de 20 de ani, suspect de comiterea tâlhăriei, fiind recuperată şi o parte din prejudiciul cauzat.
Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore urmând să fie prezentată în cursul zilei de mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.