miercuri, 2 noiembrie 2011

Timisoara / Topul Firmelor din Judetul Timis, 18 ani de excelenta in afaceri

Gala premiilor de excelenţă va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiş în data de 3 noiembrie 2011.
Topul Firmelor din Judeţul Timiş a devenit în cei 18 ani de existenţă, graţie celor care în tot acest timp au reuşit, cu multă muncă, pasiune, perseverenţă şi răbdare, să găsească reţeta succesului, evenimentul care celebrează excelenţa în afaceri.
Organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, Topul Firmelor consfinţeşte locul ocupat de cei mai buni dintre cei buni, încununând cu laurii recunoaşterii succesul firmelor timişene în activitatea economică.
Dacă în 1993, numărul firmelor care au intrat în competiţia economică era de 178, ediţia din acest an reuneşte 5.885 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, din 26.711 firme care au depus bilanţul contabil pentru anul financiar 2010 .
Realizat conform unei metodologii unice şi unitare la nivelul sistemului cameral naţional, clasamentul evidenţiază competenţa, valoarea şi seriozitatea celor 1032 de firme care au reuşit să se claseze pe primele trei locuri, structurate pe domenii de activitate, grupe şi categorii de mărime. Dintre firmele laureate, 220 sunt membre ale CCIA Timiş.
Pentru a reuşi, o firmă trebuie să aibă şi abilitatea de a genera idei noi, inovatoare. Astfel, unui număr de 3 unităţi de producţie şi 3 unităţi de cercetare şi învăţământ cu preocupări în domeniul proprietăţii industriale şi care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor, în baza datelor puse la dispoziţie de OSIM Bucureşti, li se acordă Trofeul Creativităţii.
În Topul Instituțiilor de Învățământ Superior se clasifică 4 universități timișene care reprezintă elita învățământului academic românesc.
103 sunt firmele care au reuşit ca timp de trei ani consecutiv să-şi menţină poziţia privilegiată într-o piaţă competitivă şi cărora li se acordă Distincţia de Excelenţă.
În egală măsură, perseverenţa, echilibrul, consecvenţa şi tenacitatea sunt meritele de necontestat ale celor 55 de firme care s-au clasat pe primele trei locuri în ultimii cinci ani şi care sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Click Aici pentru Topul Firmelor Timis 2010