marți, 1 noiembrie 2011

Timisoara / Energii regenerabile si eficienta energetica in constructii

Targul international de energii regenerabile si eficienta energetica in constructii, RoEnergy South-East Europe, Timisoara 2011, se va desfăşura în zilele de 23, 24 si 25 Noiembrie 2011, la Sala Expozitionala Politehnica (strada Ripensia colt cu Aleea Studentilor).
Conferintele, din data de vineri 25 Noiembrie 2011, organizate in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului si Universitatea Politehnica, vor aborda teme de interes din domeniul biomasei, biocombustibilului si biogazului, cu mare aplicabilitate practica.
In afara de lucrarile partenerilor academici, conferintele RoEnergy vor reuni teme de interes sustinute de catre alti participanti din domeniul intocmirii proiectelor si al finantarilor.
Cei care doresc sa sustina lucrari in cadrul conferintelor RoEnergy ori sa se inscrie ca expozant la targ, pot contacta organizatorii la marketing@roenergy.eu.
R.E.S. Group SRL, organizatorul RoEnergy South-East Europe, dezvolta anual evenimente RES in doua locatii din Romania, Bucuresti si Timisoara.