vineri, 4 noiembrie 2011

Timis / BMW francez furat voia sa intre in tara cu un italian la volan

Politistii de frontiera timiseni au depistat un autoturism marca BMW X1, fabricat in anul 2008, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, reclamat ca fiind furat cu o luna in urma.
Ieri, in jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-au prezentat pentru a intra in tara, Gioele S., in varsta de 18 ani, cetatean italian si Ion C., in varsta de 26 de ani, din judetul Timis. Cei doi calatoreau cu un autoturism marca BMW X1, inmatriculat in Franta.
Cu ocazia controlului de frontiera lucratorii nostri au avut suspiciuni cu privire la legalitatea documentelor autoturismului motiv pentru care au efectuat verificari suplimentare, stabilind ca masina figureaza ca fiind furata din Franta, din luna octombrie a acestui an.
In timpul cercetarilor cetateanul italian a declarat ca a imprumutat autoturismul de la o ruda si nu stia ca acesta figureaza ca fiind furat.
In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand ca la finalizarea cerecetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.