miercuri, 2 noiembrie 2011

Timisoara / Islanda, tinut al extremelor si al superlativelor geografice

Manfrotto Romania, impreuna cu fotograful Dan Dinu si Sinpro Foto-video, va invita sa vizionati videoproiectia Islanda la Timisoara.
Islanda este un taram al extremelor, unde cele patru mari forte ale Pamantului, vulcanii, ghetarii, atmosfera si oceanul au inceput sa scrie povestea planetei in urma cu 4,5 miliarde de ani.
Fotograful Dan Dinu, Photolife, Sinpro si Manfrotto Romania oferă o calatorie unica in acest tinut al extremelor si al superlativelor geografice.
Veti descoperi peisaje vulcanice uluitoare, intesate cu gheizere si fumarole, cascade care iti taie respiratia, coaste oceanice si fiorduri spectaculoase, ghetari si lacuri pline de iceberguri, dar si o fauna deosebita ce trece de la haiosii papagali de mare si gratioasele chire arctice si pana la balena albastra, cel mai mare animal care a trait vreodata pe suprafata planetei.
Daca vrei sa afli intreaga istorie a expeditiei si sa vezi o videoproiectie care iti va dezvalui povestea Pamantului, la Timisoara in data de 8 noiembrie, ora 19, in showroom-ul Sinpro de pe Calea Torontalului nr. 40.
Intrarea este libera, dar deoarece numarul de locuri este limitat, sunteti va rugati sa va inscrieti pe site-ul SinPRO la adresa http://www.foto-video.ro/eventNotifier.php pentru a avea rezervat locul.