sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Timisoara / Razie cu pantofi si pantaloni in Piata Flavia

La data de 5 noiembrie 2011, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat o amplă acţiune în Piaţa Flavia din municipiul Timişoara pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.
Acţiunea a avut drept scop prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale cu utilizarea de metode evazionist-fiscale.
Poliţiştii au efectuat controale la nouă societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate ocazie cu care s-a urmărit respectarea legislaţiei în domeniul financiar contabil şi au fost verificate documentele de provenienţă a mărfurilor expuse spre vânzare şi cele referitoare la transportul lor.
Dintre administratorii verificaţi faţă de şase dintre aceştia poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de comercializare a unor mărfuri susceptibile a fi contrafăcute conform Legii 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.
Poliţiştii au dispus confiscarea a 75 de costume sport, 30 de perechi de pantaloni, 11 bluze şi 295 de perechi de pantofi sport în valoare totală de 75.300 de lei.