joi, 3 noiembrie 2011

Timisoara / Mars pe role impotriva etnobotanicelor

Asociaţia EU-România împreună cu Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş organizează în data de 05 noiembrie 2011, un marş pe role, în cadrul căruia participanţii vor transmite mesaje antidrog.
Evenimentul se desfăşoară sub sloganul „SIMTE LIBERTATEA FĂRĂ ETNOBOTANICE” şi face parte din proiectul cofinanţat de Consiliul Judeţean Timiş, „MARŞUL ANTIDROG - SIMTE LIBERTATEA 2011”.
Marşul va porni din faţa Operei Române, la ora 11, şi se va desfăşura pe traseul: Piaţa Operei- Piaţa 700 - Piaţa Mărăşti - Iulius Mall, unde va avea loc, într-un cadru festiv, premierea celor mai originale mesaje antidrog.
Alături de organizatori sau implicat ca şi partenerii : INSPECTORATUL JUDEŢEAN DE POLIŢIE TIMIŞ, DIRECŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU TINERET TIMIŞ, DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ TIMIŞ, INSPECTORATUL JUDEŢEAN DE JANDARMI TIMIŞ, GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ, POLIŢIA LOCALĂ A MUNICIPIULUI TIMIŞOARA şi nu în ultimul rând, Centrul Comercial IULIUS MALL.
Participarea la marşul pe role este liberă, pentru toţi cei care doresc să se implice într-un eveniment inedit, o alternativă sănătoasă la consumul de droguri.