joi, 3 noiembrie 2011

Timisoara / Festival de Alternative si Conexiuni Spirituale

CASA TINERETULUI din Timisoara, str. Aries nr. 19 - zona Stadion Judetean, sub motto-ul “CUNOASTERE -SANATATE –ARMONIE”, va găzdui Festival de Alternative si Conexiuni Spirituale EzotericFest, în perioada 10-13 Nov 2011, ajuns la editia VII-a.
Festivalul pentru o minte linistita, un suflet impacat si un corp plin de energie si lumina in armonie, este organizat de EXPO TIMISOARA INTERNATIONAL si ASOCIATIA DE METAFIZICA GEEA LIFE, combinand diversitatea expozitiei de produse bio si naturiste cu prelegerile si servicii specifice terapiilor alternative si complementare.
EzotericFest are 3 sectiuni principale: 1. expozitia cu vanzare, 2. sesiunea de conferinte - workshop – demonstratii si 3. manifestarile ambientale muzicale. Manifestarea este deschisa tuturor celor care doresc sa participe promovarea sanatatii, moralei si spiritualitatii in cadrul unei Expozitii cu Vanzare, Sesiuni de Conferinte, Workshop, Demonstratii, Muzica, Dans, Concerte, Spectacole, Videoproiectii si Arte.
Sunt programate peste 70 de conferinte, workshop-uri, demonstratii, momente ambientale, concerte... din cele doua sali si EXPOZITIA CU VANZARE (peste 50 de standuri) este deschisa zilnic intre orele 10 - 21.
Alte INFORMATII sau PROGRAM, la Marcel Doros – Asociatia GEEA LIFE www.geealife.ro, tel: 0722 371196 email: geealife@yahoo.com, web: www.ezotericfest.ro.