luni, 31 octombrie 2011

Timisoara / Subiectul national al minorilor pe acoperis

În data de 29 octombrie 2011, în jurul orei 23.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către R. Rodica, instructor educator la Centrul de Tranzit pentru Minori situat pe strada Căpitan Damşescu din municipiul Timişoara despre dispariţia a doi copii minori internaţi în acest centru.
La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Secţiei 3 Poliţie ocazie cu care s-a stabilit că cei doi copii se numesc I. P., de 10 ani şi I. Ionuţ, de 10 ani, iar datele şi semnalmentele acestora au fost comunicate tuturor echipajelor care efectuau serviciul de patrulare, însă căutările au fost fără succes.
În dimineaţa zilei de 30.10.a.c., în jurul orei 06.50, poliţiştilor le-a fost comunicat faptul că H. F. Ovidiu, instructor educator, a observat pe acoperişul clădirii două persoane, iar când le-a cerut copiilor să coboare I. Ionuţ s-a dezechilibrat si a căzut în curtea interioară a centrului lovindu-se la cap.
Un echipaj al ambulanţei i-a acordat primele îngrijiri medicale după care a fost transportat la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu pentru investigaţii amănunţite.