duminică, 30 octombrie 2011

Timisoara / Targ de joburi

Târgul de joburi ce va avea loc în data de 2 noiembrie 2011, orele 9.00-15.00 la CRAFT- Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, Str. Eroii de la Tisa nr. 22, este unul dintre cele mai importante evenimente din „Săptămâna Egalităţii de Şanse” este târgul ofertelor de muncă pentru şanse egale.
În Regiunea Vest, „Săptămâna Egalităţii de Şanse” are loc în perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2011, în Timişoara.
Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale prin Direcţia Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, alături de Fundaţia Pestalozzi, Provincia di Perugia-Italia, în calitate de parteneri şi agenţia de comunicare Media One, partener principal, implementează proiectul cu titlul Campanie naţională de conştientizare publică privind egalitatea de gen şi şanse pe piaţa muncii şi sprijin instituţional pentru dezvoltarea activităţii factorilor interesaţi în problematica egalităţii de şansă şi de gen - Ş.A.N.S.A (Şansă-Acceptare-Nevoie-Siguranţă-Acces la muncă), POSDRU 97/6.3/S63743, finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Printre activităţile proiectului se numără şi caravana “Săptămâna Egalităţii de Şanse”, o activitate intinerantă la nivel naţional ce va cuprinde dezbateri complexe între specialişti în domeniul egalităţii de şanse, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi centrale, ONG-uri, angajatori, mass-media, alături de reprezentanţi ai partenerilor din proiect, lectori şi experţi pe problemele dezbătute.