joi, 3 noiembrie 2011

Timisoara / Audiere publica Timisoara inspira - opriti poluarea aerului acum!

Marti, 8 noiembrie, incepand cu ora 17, la Casa Adam Müller Guttenbrunn din Timisoara, va avea loc audierea publica “Timisoara inspira - opriti poluarea aerului acum!”, organizata de prima serie de lobby-isti pregatiti de Academia de Advocacy din Timisoara.
Din acest grup fac parte, in calitate de initiatori ai audierii publice anuntate: Mariana Cernicova, membru in Consiliul Director, responsabil pentru comunicare in cadrul Fundatiei Politehnica din Timisoara; Sanda Valeria Craia, secretar in cadrul Clubului de afaceri romano-olandez MATRIX, Timisoara; Elena Rodica Militaru, presedinte al Asociaþiei Proprietarilor din Zonele Rezidentiale, Timisoara; Simona Constanceanu, membru in Clubul economic German Banat, responsabil pentru relatii publice si comunicare; Gabriela Stefan, membru fondator al Clubului Lions Diamond Timisoara, responsabil pentru comunicare; Ovidiu Costea, membru in Uniunea Generala a Industriasilor din Romania.
Prin acest demers, se doreste imbunatatirea calitatii vietii in Timisoara prin gasirea unor solutii suplimentare/novatoare, care sa extinda politicile de crutare a mediului adoptate pana in prezent de autoritatile publice locale.
Mai multe amanunte sunt disponibile pe blogul audierii, timisoarainspira.blogspot.com sau de la purtatorul de cuvant al grupului de lobbisti, Mariana Cernicova, tel. 0723-569735.