vineri, 4 noiembrie 2011

Timisoara / I-a lasat pe englezi fara laptopuri

În data de 03.11.2011, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit depistarea şi reţinerea lui L. R. Vasile, de 28 de ani, din comuna Corbu, judeţul Harghita, suspect de sustragerea mai multor laptop-uri.
În urma verificărilor s-a constatat că în calitate de angajat al unei societăţi din Timişoara, suspectul a fost delegat la o altă firmă pentru o anumită perioadă în Marea Britanie, ca reprezentant al societăţii unde lucrează. Tânărul este suspect că la sfârşitul lunii octombrie 2011, în momentul în care a părăsit societatea din Londra a sustras trei laptop-uri în valoare de 4000 de lei.
În urma controlului efectuat la intrarea în ţară, reprezentanţii aeroportului au depistat asupra tânărului trei laptop-uri despre care acesta a declarat că le-a cumpărat din piaţă neavând documentele de provenienţă a bunurilor.
Deoarece au fost informaţi de către conducerea din Londra cu privire la lipsa laptop-urilor, reprezentanţii firmei din România i-au solicitat angajatului ca în momentul în care se prezintă la serviciu să aducă cele trei laptop-uri care i-au fost depistate în aeroport. Deoarece acesta a prezentat alte calculatoare decât cele care au fost găsite în bagajul său, poliţiştii au fost sesizaţi pentru a lua măsurile legale.
Suspectul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.