miercuri, 2 noiembrie 2011

Timisoara / InterFoto Timisoara 2011

În perioada 4-27 noiembie 2011 va putea fi vizitată expoziția de fotografie intitulată "InterFoto Timișoara 2011" din Galeria Mansarda a Facultății de Arte și Design (FAD) a Universității de Vest, str. Oituz Nr. 4, Timișoara.
Vernisajul va avea loc vineri 4 noiembrie 2011, ora 17. Această expoziție continuă colaborarea inițiată în 2010 între orașul german Pirmasens și Facultatea de Arte și Design în parteneriat cu municipiul Timișoara, prin evenimentul denumit “Top Foto Pirmansens & Invitații”. În cadrul acestui eveniment a avut loc, de asemenea, întâlnirea membrilor portalului fotografic al revistei Germane STERN (http://view-magazin.de/).
Trebuie amintit și faptul că la expoziția tradițională “Pirmasenser Fototage” (Zilele Fotografice ale orașului Pirmasens/Rheinland-Pfalz), care s-a ținut în luna iunie a acestui an la Pirmansens au participat și nouă fotografi din Timișoara.
Inițiatorul acestei colaborări este ing. dr. Sergio Morariu iar organizatorul din partea Facultății de Arte și Design din Timișoara este lect. dr. Camil Mihăescu.
În perioada 25-27 noiembrie 2011 va fi prezent în Timișoara și Harald Kroeher, care va ține o conferință, un workshop foto și va efectua un foto-shooting cu modele din Germania și România.