sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Timisoara / Saptamana calitatii timisorene

„SĂPTĂMÂNA CALITĂŢII TIMIŞORENE”, manifestare aflată la a XI-a ediţie şi care face parte din campania pentru promovarea calităţii în toate domeniile de activitate, va fi organizată în perioada 7-11 noiembrie 2011, de către Primăria Municipiului Timişoara şi Asociaţia Generală a Inginerilor din România – Filiala Timiş, în colaborare cu diverse instituţii locale.
˝Săptămâna Calităţii Timişorene˝ se desfăşoară concomitent cu săptămâna Europeană a Calităţii şi tema din acest an este „Calitate pentru bune rezultate!”, în această perioadă fiind programate simpozioane, mese rotunde, conferinţe şi seminarii pe tema calităţii, în mai multe instituţii din Timişoara.
Pentru prima oară, în programul Săptămânii Calităţii Timişorene a fost introdusă o secţiune dedicată Calităţii în Cultură, care va avea loc vineri, 11 noiembrie 2011, la Galeriile Jecza, Calea Martirilor 51/52.
Simpozionul vizează prezentarea de modele de bună practică în domeniul cultural - modalităţi de promovare şi recuperare a patrimoniului - în perspectiva candidaturii Timişoarei pentru titlul de Capitală Culturală a Europei.
Deschiderea oficială a Săptămânii Calităţii va avea loc luni, 7 noiembrie, ora 12, în sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara.