marți, 4 octombrie 2011

Timişoara / “Urâtul” - prima premieră a stagiunii la Teatrul German

Premiera producţiei “Urâtul” este programată pentru sâmbătă, 15 octombrie 2011, la ora 19, pe scena TGST.
Următoarele reprezentaţii sunt prevăzute duminică, 16 octombrie 2011 şi luni, 17 octombrie 2011, la orele 19, tot pe scena de la sediu. Spectacolele se supratitrează în limba română.
Din echipa de producţie a spectacolului fac parte scenografa Velica Panduru, compozitorul Vlaicu Golcea, coregraful Florin Fieroiu, Sound-designerul Octavian Horváth şi Light-designerul Lucian Moga. Dramaturgia spectacolului este asigurată de Valerie Seufert.
Despre piesă: Lette este urât, dar nu este conştient de asta. Într-o zi află că înfăţişarea sa nu tocmai plăcută constituie motivul pentru care şeful său nu îi permite să îşi prezinte cea mai nouă invenţie la un congres. Când îşi dă seama că frumuseţea nu stă în ochii privitorului şi după ce chiar şi soţia evită să îl mai privească, se hotărăşte să se opereze, lucru ce are urmări semnificative în viaţa sa profesională şi privată: competenţa îi este apreciată şi devine râvnit de admiratoare. Însă când faţa sa devine un produs căutat pe piaţă, viaţa sa se schimbă din nou.