miercuri, 5 octombrie 2011

Timişoara / Aniversare de 15 ani a Fundaţiei „Pentru Voi”

Fundatia „Pentru Voi” aniverseaza 15 ani de activitate, in cadrul unui eveniment care va avea loc luni 17 octombrie, de la ora 18, la Filarmonica „Banatul” din Timisoara.
„Este un eveniment dedicat tuturor celor care sunt alaturi de noi de 15 ani: beneficiarii nostri, familiile lor, autoritatile locale, finantatori nationali si internationali, parteneri din tara si strainatate, reprezentanti ai comunitatii de afaceri locale, ai presei, voluntarii nostri. E un moment de bilant in care gandurile noastre se indreapta cu recunostinta catre toti aceia care ne-au ajutat sa redam demnitatea persoanelor cu dizabilitati si sa le readucem in mijlocul comunitatii timisorene" a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.
In cadrul evenimentului se vor rememora principalele reusite ale Fundatiei Pentru Voi si se vor prezenta proiectele de viitor. Spectacolul va fi incheiat de un concert simfonic sustinut de orchestra Filarmonicii „Banatul” din Timisoara, Dirijor: Radu Popa, Solisti: Catalina Costin (vioara), Cosmin Balean (duduk).
Prezenta la eveniment se face doar pe baza de invitatie. Pentru detalii vizitati www.pentruvoi.ro, facebook, linkedin, twitter.
In acesti ani, Fundatia „Pentru Voi” a atras peste 13.000.000 lei in comunitatea locala din finantari nerambursabile si sponsorizari in beneficiul adultilor cu dizabilitati intelectuale.
A dezvoltat servicii sociale comunitare unice in tara pentru adultii cu dizabilitati intelectuale si familiilor lor. In prezent sprijina 180 astfel de familii.