vineri, 7 octombrie 2011

Timişoara / 9 migranţi mititei au trecut frontiera

In ultimele 24 de ore, politistii de frontiera timiseni au depistat noua persoane care au treacut ilegal frontiera verde a Romaniei pentru a ajunge in spatiul Schengen. In toate situatiile au fost intocmite actele premergatoare savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.
Ieri, politistii de frontiera din cadrul Sectoarelor Politiei de Frontiera Lunga si Jimbolia au depistat in zona de competenta, trei grupuri de migranti, formate din noua barbati.
Persoanele depistate nu aveau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba romana. Lucratorii au procedat la conducerea acestora, la sediile Sectoarelor Politiei de Frontiera, in vederea clarificarii situatiei. Cu aceasta ocazie s-a stabilit ca este vorba de trei algerieni, doi turci, doi tunisieni, un sirian si un marocan cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania.
Politistii de frontiera au intocmit lucrare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.