vineri, 7 octombrie 2011

Timişoara / Asociaţia ADOR COPIII – Comunitatea familiilor adoptive din România, la ONG Fest

Asociatia ADOR COPIII – Comunitatea familiilor adoptive din Romania va invita sa vizitati standul nostru de prezentare in cadrul targului ONG-Fest 2011, care se va desfasura in 8 si 9 octombrie, in Piata Unirii.
Acest eveniment constituie pentru Asociatia ADOR COPIII – Comunitatea familiilor adoptive din Romania, prima iesire la rampa si prima intalnire de mare amploare cu publicul caruia i se adreseaza serviciile oferite de aceasta.
In cadrul evenimentului ONG Fest Timisoara, ADOR COPIII – Comunitatea familiilor adoptive va oferi mai multe informatii despre activitatile asociatiei, despre directiile de dezvoltare propuse si despre proiectele de viitor.
ADOR COPIII – Comunitatea familiilor adoptive va oferi informatii despre etapele adoptiei, va oferi o carte cu povesti terapeutice familiilor adoptive sau celor interesate sa porneasca pe drumul adoptiei, va oferi baloane inscriptionate cu mesaj, picturi pe fata pentru copii, cd-uri cu materiale informative de mare pret despre adoptie si despre ingrijirea copiilor si va organiza sesiuni de preconsiliere in vederea formarii grupurilor de suport cu si pentru familiile adoptive sau pentru cele dornice sa adopte.