miercuri, 5 octombrie 2011

Timişoara / Capdelemn şi Zián & Kopik la Sfântu Gheorghe

La sfârşitul acestei săptămâni, în zilele de 8 şi 9 octombrie, Teatrul Maghiar de Stat 'Csiky Gergely' din Timişoara va fi prezent la Sfântu Gheorghe cu spectacolele Capdelemn şi Zián & Kopik.
Publicul va putea viziona producţiile în cadrul celei de-a III-a edişii a Festivalului 'Cimborák'. Organizat de Teatrul de Păpuşi 'Cimborák' (secţia de păpuşi a Teatrului 'Tamási Áron' din Sfântu Gheorghe), evenimentul adună cele mai importante spectacole de păpuşi puse în scenă în stagiunea 2010/2011 de teatrele maghiare de profil.
One-man show-ul pentru adulţi Capdelemn va intra în scenă în 8 octombrie de la ora 17:50, iar spectacolul pentru copii Zián & Kopik va putea fi urmărit în 9 octombrie de la ora 11. Ambele reprezentaţii vor avea loc în Sala Studio a Teatrului de Păpuşi 'Cimborák'.
Zián şi Kopik, cei doi spiriduşi verzi, îşi vor continua drumul, urmând ca în data de 11 octombrie să încânte publicul arădean în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Euro Underground şi Marionete, două festivaluri care au fuzionat sub un singur nume. Evenimentul din acest an devine locul de întâlnire al multor artişti din România şi din alte 12 ţări din lume.
Cele două reprezentaţii ale spectacolului sunt programate de la orele 10 şi 12 pe scena Teatrului de Marionete.