miercuri, 5 octombrie 2011

Timişoara / Crima de pe strada Sever Bocu, final cu autor arestat

În urma unor investigaţii complexe efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale sub directa coordonare a Parchetului de pe Lângă Tribunalul Timiş s-a reuşit identificarea şi depistarea lui C. Sebastian, de 30 de ani, din Timişoara, suspect că în data de 21.11.2010, i-a aplicat lui I. Constantin, de 45 de ani, din localitatea Prisaca, judeţul Bacău, lovituri care i-au cauzat decesul.
În fapt în data de 21.11.2010, în jurul orei 10, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Politie au fost sesizaţi cu privire la faptul că sub balconul unui bloc de pe strada Sever Bocu din Timişoara a fost găsită decedată o persoană care făcea parte din rândul persoanelor fără adăpost şi care prezenta leziuni la nivelul capului.
În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii unei morţi violente, iar la data de 28.07.2011 în urma rezultatelor expertizelor medico-legale dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
În baza probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă reţinerea lui C. Sebastian pentru 24 de ore suspect de comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.
În data de 5.10.2011, suspectul a fost prezentat Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.