joi, 6 octombrie 2011

Timişoara / Cupa României la dans sportiv

Între 15 si 16 octombrie 2011 se va desfasura, la Timisoara, Cupa Romaniei la dans sportiv, competitie organizata de catre clubul de dans sportiv Magnum Team la Sala Sporturilor Constantin Jude, fosta Sala Olimpia.
In paralel cu acest concurs se va desfasura si Cupa Baroque aflata deja la editia a V-a, competitie organizata anual de catre clubul de dans sportiv Magnum Team.
Cupa Romaniei este cel mai important eveniment de dans sportiv desfasurat la Timisoara in anul 2011, desemnand reprezentantii Romaniei la cupele mondiale si europene. Se va dansa, in cele doua zile de concurs, la cele doua sectiuni existente in dansul sportiv: sectiunea standard - dansurile vals lent, tango, vals wienez, slow fox, quick step sisectiunea latino - dansurile samba, cha-cha, rumba, jive, passo double
Datorita atmosferei deosebite care o creeaza dansatorii pe ringul de dans si datorita faptului ca dansul transmite atat emotia artistica cat si suspansul unei intreceri sportive, competitile de dans sportiv se adreseaza tuturor varstelor si gusturilor. Biletele pot fi achizitionate de la Sala Magnum, aflata pe str. N. Titulescu nr. 5, cu intrarea de pe B-dul Republicii sau de la Sala Constantin Jude. Exista doua tipuri de bilete: legitimatie pentru o zi care costa 25 de lei si legitimatie pentru doua zile care costa 40 de lei.