duminică, 9 octombrie 2011

Timişoara / Workshop de dezvoltare personală şi coaching

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.
Dreams Come TRUE – Coaching for Succes, de Elena Capruciu, in parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM, debuteaza cu primul proiect de nivel national destinat dezvoltarii personale si coaching-ului, Traind cu mine insumi.
Primul workshop din cadrul acestui proiect va avea loc intre 21-23 octombrie 2011, la Hotelul Boavista, in centrul Timisoarei.
Acesta va da startul unui tur ce va tine un an, pana in octombrie 2012, urmand sa fie organizat si in: Constanta, Iasi, Cluj, Targul Mures, Brasov, Oradea, Arad, Craiova, Pitesti, Galati, Sibiu, Ploiesti, Suceava, Piatra Neamt, Bucuresti.
Workshop-ul va fi sustinut de catre Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat international, membru al Asociatiei Romane de Coaching si Miruna Leonte in calitate de facilitator. Se adreseaza oamenilor deschisi care au curajul sa se redescopere, sa investeasca in imbunatatirea vietii lor personale si profesionale, cat si companiilor cu o cultura organizationala puternica si axata pe valorizarea si dezvoltarea angajatilor.
Evenimentul dureaza trei zile, prima zi este deschisa publicului larg, curios sa afle mai multe despre coaching, iar in urmatoarele doua zile, un maxim de 50 de participanti vor invata sa isi gestioneze mai bine viata personala, profesionala si sa isi armonizeze mintea, trupul si sufletul prin metode profesioniste de coaching.