joi, 13 octombrie 2011

Timişoara / Cofetari şi brutari pentru Stuttgart

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş prin Centrul Enterprise Europe Network pregăteşte o misiune economică în Germania, cu ocazia Expoziţiei pentru Patiseri şi Cofetari – SÜDBACK, care se desfăşoară în perioada 22 - 25 octombrie 2011, la Stuttgart.
Expoziţia se organizează anual, începând cu 1978, şi este una dintre cele mai importante evenimente dedicate cofetarilor şi brutarilor din Germania şi nu numai.
Anul acesta, în rândul expozanţilor accentul este pus pe următoarele produse: Utilaje de panificaţie, Utilaje pentru îngheţată, Materii prime, Design interior, Alimente congelate, Cafea, Amelioratori, Dulciuri, Echipamente specializate, Ambalaje, Cuptoare, Servicii, Tehnologii de refrigerare şi climă, Publicaţii de specialitate.
Prin intermediul reţelei Enterprise Europe, participanţilor li se vor organiza întâlniri prestabilite cu firme din Germania, în funcţie de interes şi domeniu de activitate.
Enterprise Europe Network este cea mai largă reţea din Europa care oferă servicii de informare şi consultanţă pentru întreprinderi, având peste 600 de puncte de contact, unde activează 4000 de profesionişti cu experienţă din 50 de ţări.
Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la tel. 0374/160951, e-mail: eunger@cciat.ro, Emõke-Iuliana Kiss - manager de proiect.