vineri, 14 octombrie 2011

Timişoara / Studentul traficant de marijuana

Lucrătorii din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au obţinut în cursul anului 2011 mai multe date şi informaţii cu privire la un tânăr implicat în traficul şi consumul ilicit de droguri în zona Complexului Studenţesc şi zona centrală a municipiului Timişoara.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat P.V.M., de 21 de ani, din Timişoara, în urma documentării şi probării activităţii infracţionale a acestuia, în ziua de 12 octombrie, acţionându-se pentru prinderea în flagrant.
În urma flagrantului organizat de poliţişti P.V.M., a fost surprins în timp ce încerca să distribuie aproximativ 5 grame de marijuana în apropierea Pieţei Operei din centrul Timişoarei. În urma percheziţiei efectuate de poliţişti la domiciliul acestuia au mai fost descoperite mai multe doze de marijuana precum şi mai multe ghivece în care au fost crescute plante de către suspect.
În baza administrării materialului probator în cauză procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Timişoara l-au prezentat pe P.V.M. instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, magistraţii emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc.