sâmbătă, 15 octombrie 2011

Timişoara / Grădina de vară Capitol, cu acte în regulă la Filarmonică

Consiliul Local al municipiului Timişoara va supune votului în plen aprobarea protocolului de predare – primire incheiat la data de 04.10.2011 intre R.A.D.E.F. Romaniafilm si Primaria Municipiului Timisoara, plata de catre Filarmonica Banatul din Timisoara a mijloacelor fixe si obiectelor de inventar aferente Salii CAPITOL si Gradinii de Vara CAPITOL catre R.A.D.E.F. Romaniafilm, precum si atribuirea in folosinta gratuita a imobilului din Timisoara, Bv. C.D.Loga nr. 2, cu denumirea Gradina de Vara CAPITOL, aflata in domeniul public al Municipiului Timişoara, în administrarea Consiliului Local al Municipiului Timişoara, către Filarmonica “Banatul“ din Timişoara, pe perioada fiinţării acesteia.
Cladirea CAPITOL si terenul aferent a fost predat de catre R.A.D.E.F. ROMANIAFILM la Primaria Municipiului Timisoara in baza Hotararii Guvernului Romaniei nr. 1792/13.12.2006 si faptic se afla in folosinta Filarmonicii “Banatul“.
Prin Hotararea Consiliului Local al Municipiului Timisoara nr. 73/27.03.2007 privind schimbarea denumirii imobilului situat în Timişoara, din Cinematograful Capitol în Sala Capitol si atribuirea acestuia în folosinţa gratuită a Filarmonicii Banatul.