joi, 13 octombrie 2011

Timişoara / Cursuri de antreprenoriat, o nouă serie

În cadrul Proiectului “Inițiere în dezvoltarea afacerii”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunţă începerea celei de-a doua serii de cursuri de dezvoltare a abilităților antreprenoriale în specialităţile: manager de proiect, management strategic, procese decizionale, managementul schimbării, leadership, finanțe pentru non-finanțiști, managementul performanței și negociere.
Participanții din cele trei grupe din prima serie de cursuri aflată în plină derulare au apreciat atât profesionalismul lectorilor cât și tehnicile didactice dinamice și interactive. Cursurile care s-au bucurat de cel mai mare succes sunt cele de manager de proiect, leadership și finanțe pentru non-finanțiști.
Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și este derulat de Resources Development & Ideas București în calitate de partener coordonator alături de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș – partener național Regiunea Vest, CCIA Ialomița – partener național Regiunea Sud-Muntenia, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna – partener național Regiunea Centru, Asociația Junior Chamber International Cluj-Napoca – partener național Regiunea Nord-Vest, HUM Management Consulting Cluj-Napoca - partener național Regiunea Nord-Vest și Pannenbacker Consulting Erlangen (Germania) și Negotiate Ltd. Edinburgh (Marea Britanie) ca parteneri transnaţionali.
Proiectul vizează dezvoltarea abilităților antreprenoriale prin programe de formare și servicii inovatoare de coaching și se adresează managerilor și angajaților cu atribuții de conducere din IMM-uri.
Participarea la aceste cursuri este gratuită.
Persoanele care doresc să se înscrie pentru seriile următoare de cursuri se pot adresa CCIAT, la tel. 0374-160832, e-mail: amluca@cciat.ro, Ana Maria Luca - , pentru înregistrare în baza de date și completarea fișei de înscriere cu selectarea cursurilor la care doresc să participe.