joi, 13 octombrie 2011

Timişoara / Schimb de experienţă în chirurgia plastică

Un grup mixt de 27 de specialisti din Austria, format din manageri, medici, asistente medicale si directori administrativi, precum si membrii clinicilor medicale Holding va vizita, vineri, 14 octombrie, „Casa Austria”, din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara.
Intalnirea cu specialistii de la „Casa Austria” este una benefica pentru ambele parti, fiind un bun prilej pentru un schimb reciproc de experienta.
Constructia si functionarea „Casei Austria” a fost posibila prin eforturile si dedicatia Prof. dr. Johanes Poigenfuerst din Viena, care a initiat o vasta actiune umanitara la care au participat peste 5000 de donatori din Austria.
Clinica de Chirurgie Plastică – Casa Austria oferă servicii medicale de calitate într-o largă arie de patologie care aparţine specialităţii noastre, fiind singura clinică de profil din Timişoara.
Afecţiunile care pot beneficia de tratament în clinică sunt variate, incluzând aria largă a chirurgiei reconstructive a corpului (faţă, trunchi, membre), precum şi urgenţele specifice. Scopul chirurgiei plastice este să îndepărteze din organism zone sau segmente bolnave (tumori, cicatrici, ţesuturi lezate, etc) şi apoi să reconstruiască forma şi mai ales funcţia zonei respective.