luni, 10 octombrie 2011

Timişoara / Târgul Carierelor în Alb

La 11 Noiembrie 2011, între orele 11 – 18, la Clubul Hyperion – Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes”, în P-ta Eftimie Murgu Nr. 2, Timişoara, se va derula târgul Cariere în Alb.
Evenimentul Cariere în Alb se adresează medicilor de orice grad şi specializare, farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie, medicilor dentişti, balneo-fizio-kinetoterapeuţilor, asistenţilor medicali, personalului medical auxiliar, personalului administrativ, studenţilor în Medicină, în Farmacie şi în Medicină Dentară, reprezentanţilor Medicali, oricui este interesat să îşi dezvolte o carieră în domeniul medical.
Participarea la eveniment este absolut gratuită și nu implică absolut nici o obligație din partea vizitatorilor. Cariere în Alb este locul ideal în care profesioniști din domeniul medical pot interacționa direct cu reprezentanții viitorilor angajatori atât din România cât și din alte țări și pot afla răspunsul la întrebările pe care le au în legătură cu începerea, continuarea și desfășurarea unei cariere în domeniul medical fie în România sau peste hotare.