luni, 10 octombrie 2011

Timişoara / Sânge satanic la Cartea de nisip

Editura Herg Benet si Grupul Librarium va invita sambata, 15 octombrie, la lansarea celei de-a doua editii a romanului Sange satanic, de Cristina Nemerovschi. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 17 la libraria Cartea de nisip, strada Victor Vlad Delamarina, numarul 1 (intrarea de pe Alba-Iulia), Timisoara.
Invitati: scriitorii Adrian Ionita si Vlad Ioan Tausance. Evenimentul va fi moderat de Alex Voicescu si va include si un pre-launch al volumului de poezii legende urbane.
Sange satanic, debutul autoarei Cristina Nemerovschi, a fost nominalizat la titlul Cartea anului 2010. De asemenea, a fost distins cu premiul special al revistei Ateneu, la concursul Radu Rosetti.
Cristina Nemerovschi s-a nascut pe 10 mai 1980 la Bucuresti. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Filosofia Culturii, si un master in cadrul aceleiasi universitati, incheiat in 2005 cu dizertatia Despre natura adevarului propozitiilor matematicii si logicii la L. Wittgenstein. A urmat un master si in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice. Din 2009, este redactor al revistei EgoPHobia, unde are si o rubrica permanenta, Cronica nihilistei.