luni, 10 octombrie 2011

Timiş / Centru de Recoltare pentru locuitorii din Lugoj şi zonele apropiate

Locuitorii din Lugoj şi localităţile apropiate pot efectua acum toate tipurile de analize cu o acurateţe garantată de echipamentele de ultimă generaţie din dotarea laboratoarelor MedLife.
MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, vine în întâmpinarea locuitorilor din Lugoj şi localităţile apropiate cu un nou Centru de Recoltare în Lugoj al Laboratorului MedLife Timişoara. În noua locaţie de pe strada Bucegi nr. 11 se pot recolta probe pentru toate tipurile de analize, acestea fiind prelucrate în cadrul Laboratorului MedLife Timişoara.
Pacienţii Centrului de Recoltare MedLife Timişoara pot beneficia de analize pentru următoarele specialităţi ale medicinei de laborator: biochimie, hematologie şi coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologica, citologie. De asemenea, se vor realiza analize de biologie moleculară, toxicologie şi genetică în colaborare cu laboratoarele MedLife din Bucureşti, dar şi în parteneriat cu cel mai important laborator din Franţa, Cerba-Pasteur.
Exigenţele tuturor pacienţilor vor fi satisfăcute de calitatea serviciilor oferite de Laboratorul MedLife Timişoara, calitate certificată de standardul ISO 9001/2008 şi certificarea RENAR. Rezultatele analizelor se eliberează în maxim 24 de ore, iar pacienţii pot beneficia de reţeaua informatică implementată în laborator, accesând rezultatele online pe website www.medlife.ro cu ajutorul CNP-ului pacientului şi al unui cod unic primit la recoltare. De asemenea, medici specialişti şi de familie vor putea să acceseze toate rezultatele analizelor pacienţilor proprii prin generarea unui utilizator şi a unui cod unic de identificare.
Recoltările se efectuează de luni până vineri, între orele 8 si 13.