luni, 10 octombrie 2011

Timişoara / Misiune economică în Turcia

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Centrul Enterprise Europe Network, organizeaza in perioada 14 – 17 noiembrie 2011, o misiune economica la Istanbul, cu ocazia celei de a 7-a editii a Targului International de Incaltaminte „AYMOD” 2011.
Expozitia este una dintre cele mai mari platforme de intalniri dedicata industriei incaltamintei din Turcia si reuneste pe o suprafata de 50 000 m2 peste 350 de companii producatoare de incaltaminte si de articole din piele, designeri si distribuitori din 20 de tari ale lumii care vor prezenta si lansa colectiile de toamna – iarna 2011 – 2012.
Programul misiunii economice include vizitarea targului international precum si intalniri de afaceri bilaterale, personalizate pentru fiecare companie participanta.
In cadrul evenimentului, se vor desfasura si o serie de prezentari de moda si lansari de colectii.
Organizatorii ofera gratuit cazare si mic dejun pentru trei nopti (pentru cate un reprezentant al firmei), contravaloarea altor cheltuieli aferente deplasarii fiind suportata de catre fiecare participant.
Firmele interesate sa participe trebuie sa detina un potential suficient pentru import iar reprezentantul firmei sa aiba putere de decizie in ceea ce priveste activitatea de import. Este de preferat ca acesta sa fie cunoscator al limbilor engleza, franceza sau germana.
Lista participantilor va fi supua aprobarii Ministerul Economiei din Turcia.
Data limita de inscriere: 20.10.2011.