sâmbătă, 24 septembrie 2011

Timişoara / Vine Severinul!

Alb-violetii revin la meciurile Ligii II, urmand sa sustina un alt meci important pentru mentinerea in varful clasamentului. Duminica, 25 septembrie, de la ora 11, Poli va juca acasa cu Gaz Metan Severin, echipa care a acumulat tot 11 puncte, si este in topul seriei Vest din Liga II, alaturi de o alta contracandidata la promovare, Gloria Bistrita.
Arbitrii care vor oficia: Teodor Craciunescu (Ramnicu Valcea)-Constantin Mihai Cantemir (Voila), Bogdan Ioan Dragos (Fagaras). Rezerva: Razvan Olimpiu Cadar (Arad). Observatori: Stan Prodan (Alexandria) si Adrian Cocos (Resita).
Preturile la bilete sunt cele cunoscute: 8 lei la peluze, 12 lei la tribunele I si II, 20 de lei la tribuna 0, 150 de lei la loja, 200 de lei la VIP.
Valentin Velcea, antrenor principal al Politehnicii Timisoara, a vorbit despre partida de duminica, 25 septembrie, ora 11, cu Gaz Metan Severin, din cadrul etapei a VI-a din Liga II (seria Vest): "Ne asteapta un meci greu, deoarece Gaz Metan Severin este singura echipa care nu a primit inca gol in acest sezon. Speram sa fim noi cei care vom puncta primii in poarta lor si sa ne adjudecam cele trei puncte. Avem nevoie de victorie pentru a merge linistiti spre obiectivul propus, adica promovarea in Liga I. Vom intalni o formatie bine organizata, cu jucatori experimentati in esalonul secund, unii dintre ei au activat si in prima divizie. Si-au pastrat spiritul oltenesc si se vor agata de orice pentru a obtine ceva. Am avut o partida buna in Cupa Romaniei cu Ceahlaul, a fost un joc care ne da sperante. Fiecare din componentii echipei a inteles si a respectat ce am cerut. Au vazut si ei ca atunci cand se intrebuinteaza la maxim pot sa obtina rezultate si sa etaleze un joc frumos si eficient. Pentru ca, in fond, pentru mine conteaza cel mai mult eficienta”.