joi, 22 septembrie 2011

Timiş / Let's Do It, de la Buziaş la Sânandrei

*Buziaş
Sâmbătă, 24 septembrie, 20 de minori aflaţi în custodia Centrului de Reeducare Buziaş, vor participa, în intervalul orar 9-12, la acţiunea de ecologizare iniţiată în cadrul proiectului „Let`s Do It, Romania”, campanie intitulată „Curăţenie în toată ţara”.
În prealabil, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Asociaţia Viitorul în Zori au încheiat un acord de parteneriat cu privire la colaborarea în organizarea şi implementarea proiecului „Let`s Do It, Romania” în perioada ianuarie – decembrie 2011.
Adolescenţii internaţi în Centrul de Reeducare Buziaş, alături de elevi ai Liceului Teoretic Buziaş şi volutari ai societăţii civile vor salubriza zona de la periferia oraşului Buziaş cu ieşire către municipiul Reşiţa.
*Sânandrei
Primăria comunei Sânandrei organizează, tot pe data de 24 septembrie, începând cu ora 9, o amplă acţiune de ecologizare, în cadrul programului naţional “LET’S DO IT, ROMANIA!”. La acest program social, sunt aşteptaţi în jur de 100 de voluntari, care vor strânge deşeurile clandestine din zonele periferice ale comunei. Primăria Comunei Sânandrei pune la dispoziţia participanţilor echipament de protecţie, mănuşi şi saci de gunoi.