marți, 20 septembrie 2011

Timişoara / Arhitectul austriac Johannes BAAR-BAARENFELS, invitat special la Conferinţa de Arhitectură „Interioare din Timişoara”

Arhitectul austriac Johannes BAAR-BAARENFELS, specializat în design interior şi nominalizat în 2010 la Festivalul Internaţional de Arhitectură de la Barcelona, este invitatul special al Conferinţei de Arhitectură „Interioare din Timişoara” care va avea loc pe 7 octombrie 2011, la Primăria Municipiului Timişoara.
Conferinţa de Arhitectură „Interioare din Timişoara” face parte din cadrul celei de-a XI-a ediţii a evenimentelor CAMEX la Timişoara(6 – 8 octombrie) şi întruneşte peste 100 de arhitecţi şi invitaţi. Johannes BAAR-BAARENFELS va susţine pe 7 octombrie prezentarea „Interioare din Viena”. Vor fi expuse proiecte premiate la concursurile internaţionale de arhitectură, lucrări care fac parte din portofoliul biroului BAAR-BAARENFELS ARCHITEKTEN din Viena.
Conferinţa de Arhitectură „Interioare din Timişoara” este moderată de Arh. Vlad Gaivoronschi, preşedintele OAR Filiala Timiş, şi include subiecte de actualitate precum: arhitectura de interior, design, mobilier şi amenajări interioare.
Arhitecţii timişoreni vor prezenta cele mai bune proiecte de arhitectură din Banat, premiate în ultimii doi ani la concursurile de arhitectură: „White Apartment”, „Cube”, „Blackbox” şi „City Business Centre Timişoara”.