marți, 20 septembrie 2011

Timişoara / Grupul german de firme buw se extinde

După o lansare de succes în luna februarie a acestui an, filiala companiei germane din Timisoara a crescut considerabil mai mult decât era iniţial planificat.
În cadrul unei ceremonii festive, Grupul de firme german buw isi deschide portile la Timisoara în noua si spatioasa clădire. În prezenţa unor numeroşi demnitari, cei 60 de membri ai colectivului-buw si-au reluat activitatea în noul sediu. 
Spaţiile închiriate pe Str.Popa Sapca au devenit neincapatoare, asa incat schimbarea sediului a fost o necesitate. 
"Dispunem acum de patru ori mai mult spatiu pentru angajatii nostri la noua locaţie din str. Emanoil Ungureanu nr.2. Sigur vom avea nevoie în următorii ani de mai mult loc,“ a declarat administratorul societatii buw, Karsten Wulf preconizand astfel o dezvoltare continua a filialei la Timisora.
Grupul de firme buw realizeaza si ofera in calitatea sa de lider prestator in domeniul comunicatiilor servicii complete de genul “Costumer Care” si solutii pentru managementull clienţilor privind segmente precum fidelizarea clienţilor, mentinerea clienţilor şi evidenta potenţialului. De asemenea compania oferă consultanţă practică în domeniile: personal, tehnologie şi management.
Începând cu anul 1993, buw a crescut constant ajungand astazi la un mumar ce depaseste 4.000 de angajaţi în filialele sale din Osnabrück, Münster, Halle / Saale, Schwerin, Leipzig, Pecs din Ungaria şi Timişoara, România.