marți, 20 septembrie 2011

Timişoara / Noaptea automobiliştilor pe aeroportul Traian Vuia

Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia şi Comisia de Automobilism şi Karting (C.A.K.) din cadrul A.C.R. Timiş organizează în perioada 23.09.2011 - 25.09.2011 etapele V şi VI din Campionatul Naţional de Circuit Viteză Urban 2011.
Evenimentul va avea loc în zona platformei Aeroportului în zona de parcare aeronave, între orele 1 şi 5 dimineaţa, pentru a nu afecta traficul aerian de pe Aeroport. Intrarea este gratuită pentru toţi spectatorii.
Deoarece este vorba de incinta unui Aeroport Internaţional, atât concurenţii, cât şi spectatorii trebuie să se supună tuturor măsurilor de siguranţă şi să respecte întocmai indicaţiile personalului de securitate.
Concurenţii înscrişi sunt sportivi care participă la Campionatul Naţional de Circuit Viteză. Până în prezent s-au înscris pentru start 58 de echipe. Şoferii amatori nu au acces cu maşinile personale decât până în parcare. Intrarea în parcare se va face prin parcarea P2, iar spectatorii vor intra în aerogară prin zona de plecări externe, fiind supuşi filtrului de securitate.
Cei care doresc să vadă îndeaproape această cursă automobilistică trebuie să:
- se prezinte la aeroport între orele 23 şi 03.
- să aibe asupra lor documentul de identitate (CI)
- să nu deţină obiecte interzise (armament, obiecte ascuţite, droguri)
- să nu deţină lichide (în zona competiţională va fi un stand cu băuturi răcoritoare şi cafea)
- să treacă prin filtrul de securitate.
Spectatorilor recalcitranţi sau a celor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice le va fi interzis accesul în incintă. Premierea concurenţilor va avea loc duminică dimineaţa, în jurul orei 5.