miercuri, 21 septembrie 2011

Timişoara / Septembrie îndrăgostit la Opera Naţională Română

Capodopere muzicale, spectacole cu distribuţii valoroase şi invitaţi din ţară şi din străinătate, montări spectaculoase, seri pline de culoare şi plăceri într-o lume pasională, tragice poveşti de iubire, nobile sacrificii, istoria în tablouri magnifice, idile pline de farmec, totul guvernat de o artă suverană. Aceasta este promisiunea pe care a Opera Naţională Româna din Timişoara o face publicului său încă din prima săptămână a stagiunii 2011/2012.

„Adriana Lecouvreur”, operă de Francesco Cilea, va deschide sezonul deliciilor lirice duminică, 25 septembrie, de la ora 18, într-un spectacol eveniment care o va avea invitată în rolul titular pe soprana Dragana Radakovic din Beograd. Conducerea muzicală îi aparţine dirijorului David Crescenzi (Italia).


„My Fair Lady”, musical Frederick Loewe, după „Pygmalion” de George Bernard Shaw, este spectacolul serii de miercuri 28 septembrie, de la ora 18. Dirijează Mihaela Silvia Roşca.


Vineri, 30 septembrie, de la ora 18, este timpul pentru Habanera: „Carmen”, celebra operă a lui George Bizet, o va avea în rolul titular pe Gabriella Varvari. Dirijor, David Crescenzi.
Costul biletelor a rămas neschimbat, tariful maximal la aceste spectacole fiind de 30 de lei. Studenţii, elevii şi pensionarii au acces la bilete cu 50% reducere de preţ, în limita locurilor disponibile.