marți, 25 octombrie 2011

Timisoara / Planul Urbanistic General, tema de casa

Primăria Municipiului Timişoara, prin Instituţia Arhitectului Şef, invită ONG-uri, asociaţii şi alţi reprezentanţi ai societăţii civile timişorene la o discuţie preliminară pe baza Conceptului General de Dezvoltare şi PUG.
La discuţie vor fi prezenţi membri ai echipei de elaborare a noului PUG.
Cei interesaţi sunt aşteptaţi miercuri, în data de 26 octombrie 2011, ora 14, la Atelierul de Urbanism, Str. Alba Iulia, nr.2.
Totodată, reprezentanţii Consiliilor Consultative de Cartier din Timişoara vor participa, la iniţiativa Primăriei Timişoara, la o întâlnire pe aceeaşi temă, urmând a fi informaţi în legătură cu stadiul Conceptului şi al Planului Urbanistic General şi a fi preluate propunerile acestora referitoare la documentele respective. De altfel, până în prezent s-a mai derulat un amplu proces de consultare în cartiere, cetăţenii fiind invitaţi să trimită Direcţiei Urbanism prin intermediul consiliilor de cartier în scris propunerile lor referitoare la viitorul PUG. La această discuţie vor fi, de asemenea, prezenţi membri ai echipei de elaborare a noului PUG.
Întâlnirea cu consiliile de cartier va avea loc joi, în data de 27 octombrie 2011, ora 15, în Sala Mare de Consiliu, etaj I, la sediul Primariei Timişoara.