miercuri, 26 octombrie 2011

Timisoara / Managerul in armura la Camera de Comert

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de partener în Proiectul “Dezvoltarea spiritului antreprenorial şi creşterea competitivităţii în afaceri“ , co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 organizează în cursul lunii noiembrie 2011 prima sesiune a cursului de perfecţionare profesională în antreprenoriat - ”Managerul în Armură“.
Cursurile vor avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22 .
Beneficii:
o Participare gratuită
o Certificare internaţională în management şi leadership (ILM)
o Coaching personal şi de echipă
o Perspective de dezvoltare a carierei sau de deschidere a unei afaceri
o Interactiune cu alţi manageri din companii şi domenii diferite.
Condiţii de participare:
 Participanţii să fie angajaţi într-o funcţie de conducere (manager, şef direcţie / departament, manageri de proiect, team leader etc.)
 Să aibă domiciliul în mediul urban
Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale pentru 1200 manageri de micro-întreprinderi şi IMM-uri prin programe de formare şi servicii inovatoare de consiliere în vederea dezvoltării de practici antreprenoriale noi, de-a lungul a trei ani, în cinci regiuni de dezvoltare din România.
Nivelul educaţiei antreprenoriale în România este relativ scăzut; legătura dintre cercetare, cunoştinte, educaţie şi punerea în aplicare a cunoştintelor este foarte slabă, se precizează în studiul privind educaţia antreprenorială în România, realizat de Grupul de Economie Aplicată.
Potrivit studiului, un curs de antreprenoriat este eficient dacă cel puţin 1% din ideile de afaceri ale cursanţilor se transformă în afaceri de succes.
Prin activitatile sale inovatoare, proiectul de faţă îşi propune să ridice acest indicator la 2%.
Informaţii suplimentare şi înscrieri la sediul CCIAT din P-ţa Victoriei nr.3, tel. 0256- 219172, 0374160914, cromac@cciat.ro, persoana de contact: Carmen Romac – asistent manager.