joi, 27 octombrie 2011

Timis / Accident rutier cu doua victime

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 11, un accident foarte grav a avut loc în judeţul Timiş, pe DN6 Recaş - Şuştra, la kilometrul 530+450 metri.
Este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme, în urma căreia două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost grav rănite.
Din verificările efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit că I. A. Ioana, de 20 ani, a condus un autoturism dinspre Lugoj spre Timişoara, a efectuat manevra de depăşire a unui autovehicul, iar la revenirea pe sensul ei de circulaţie, a intrat în tangaj, pierzând controlul volanului.
A intrat în coliziune frontală cu un microbuz condus de S. G. Daniel care circula regulamentar dinspre Timişoara spre Lugoj.
În urma accidentului a rezultat decesul lui N. A. Liviu, din Recaş, judeţul Timiş de 28 de ani şi M. Petrache, de 52 de ani, din Topolovăţu Mare şi rănirea lui I. A. Ioana, I. D.I. de 17 ani din Timişoara, B. Vasile, de 57 de ani, , din localitatea Ştiuca, pasageri în autoturism şi S. G. Daniel, de 38 ani, din Timişoara, conducătorul microbuzului.
Pe numele conducătorului autoturismului poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor continua pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis accidental de circulaţie.